SI SEURANTA

040 5629 234

Soita

siseuranta@smartintegration.fi

Lähetä sähköpostia

AJONEUVOSEURANTA

Ajoneuvo- seuranta

Ajoneuvoseurannan avulla näet kalustosi sijainnit reaaliajassa ja tallennat ajetut reitit. Järjestelmä koostuu ajoneuvoon asennettavasta laitteesta, joka lähettää paikkatiedot matkapuhelinverkon kautta järjestelmään,  ja verkkopalvelusta. Laite voidaan asentaa joko suoraan ajoneuvon OBDII -liittimeen, tai suoraan sähköjärjestelmään.

Katso alla olevasta esittelystä ominaisuuksia tarkemmin!

Järjestelmällä on mahdolliseta valvoa myös muuta kuin ajoneuvokalustoa!

“Järjestelmällä olen säästänyt tuhansia euroja.”

Koneurakointi Keijo Eronen tekee talvikausina tiestön kunnossapitoa Joensuussa ja lähikunnissa. Järjestelmän avulla Keijo on mm. kyennyt osoittamaan tien olleen hoidettu ajoneuvolle sattuneen vahingon ajankohtana, ja hoitamattomuudesta johtuvan korvausvaatimuksen peruutettua.
Koneurakointi Keijo Eronen

Sijainnit ja yhteydet

Etusivulta näet ajoneuvojesi viimeisimmät yhteydet järjestelmään ajoneuvokohtaisesti, sekä ajoneuvojen sijainnit kartalla yhdellä klikkauksella.

Ajoneuvojen reaaliaikaiset sijainnit näet myös mobiilisovelluksella, josta on saatavilla niin Andoid kuin iOS versiotkin.

Sijainnit kartalla

Karttanäkymästä näet kaikkien ajoneuvojen ja koneiden sijainnit kartalla yhtä aikaa. Näkymä päivittyy aina ajoneuvon lähettäessä uuden sijainnin.

Ajetut reitit

Reittilistauksesta näet ajetut reitit aikaleimoineen ja osoitteineen.

Reitit voi myös viedä kätevästi Exceliin vaikkapa matkalaskun tekoa varten.

reitti kartalla

Valitsemalla reittiluettelosta ajon, näet ajetun reitin kartalla. Myös ajonopeus, matkapuhelinverkon tila ja näkyvien satelliittien määrä tallennetaan.

Laitevaihtoehdot

OBDII -diagnostiikkaliittimeen liitettävä laite: Kiinnität vain laitteen liittimeen ja se on käyttövalmis. OBDII -liitin löytyy käytännössä kaikista autoista, ja yleensä se sijaitsee kuljettajan puolelta kojelaudan alla. Mikäli et löydä liitintä, sen sijainti pitäisi olla kerrottu huoltokirjassa.

Sähköjärjestelmään liitettävä laite: Laite voidaan liittää suoraan akun napoihin, tai muualle sähköjärjestelmään, ja kiinnittää pohjassa olevalla tarralla. Tämä laite sopii hyvin myös muun kuin ajoneuvokaluston seurantaan!

Hinnasto

29€ Kuukaudessa / laite (AVL0%)
  •  

Laite sisältyy hintaan, laiterikon sattuessa saat uuden tilalle.

Muut hinnat

Valitsin kiinteällä asennuksella tulevan laitteen ja tarvitsen asennuspalvelun.

Onnistuu! Hinta 149€/laite (alv 0%), asentaja saapuu paikan päälle.

Ota yhteyttä, katsotaan millainen laitteesi on. Mikäli se on yhteensopiva, uudelleenkofiguroimalla voit jatkaa sen käyttöä. 

Uudelleenkofiguroinnin hinta 39€/laite (alv 0%)

Ilman muuta! Omalla liittymällä saat alennusta 2,50€ / laite.

Ota yhteyttä

040 5629 234

Sähköposti siseuranta@smartintegration.fi

Jätä tilaus lomakkeella

Olemme yhteydessä yksityiskohdista!