SI SEURANTA

040 5629 234

Soita

siseuranta@smartintegration.fi

Lähetä sähköpostia

AJONEUVOSEURANTA

Ajoneuvo- seuranta

Ajoneuvoseurannan avulla näet kalustosi sijainnit reaaliajassa ja tallennat ajetut reitit. Järjestelmä koostuu ajoneuvoon asennettavasta laitteesta, joka lähettää paikkatiedot matkapuhelinverkon kautta järjestelmään,  ja verkkopalvelusta. Laite voidaan asentaa joko suoraan ajoneuvon OBDII -liittimeen, tai suoraan sähköjärjestelmään.

Katso alla olevasta esittelystä ominaisuuksia tarkemmin!

Järjestelmällä on mahdolliseta valvoa myös muuta kuin ajoneuvokalustoa!

Sijainnit ja yhteydet

Etusivulta näet ajoneuvojesi viimeisimmät yhteydet järjestelmään ajoneuvokohtaisesti, sekä ajoneuvojen sijainnit kartalla yhdellä klikkauksella.

Ajoneuvojen reaaliaikaiset sijainnit näet myös mobiilisovelluksella, josta on saatavilla niin Andoid kuin iOS versiotkin.

Sijainnit kartalla

Karttanäkymästä näet kaikkien ajoneuvojen ja koneiden sijainnit kartalla yhtä aikaa. Näkymä päivittyy aina ajoneuvon lähettäessä uuden sijainnin.

Ajetut reitit

Reittilistauksesta näet ajetut reitit aikaleimoineen ja osoitteineen.

Reitit voi myös viedä kätevästi Exceliin vaikkapa matkalaskun tekoa varten.

reitti kartalla

Valitsemalla reittiluettelosta ajon, näet ajetun reitin kartalla. Myös ajonopeus, matkapuhelinverkon tila ja näkyvien satelliittien määrä tallennetaan.

Laitevaihtoehdot

OBDII -diagnostiikkaliittimeen liitettävä laite: Kiinnität vain laitteen liittimeen ja se on käyttövalmis. OBDII -liitin löytyy käytännössä kaikista autoista, ja yleensä se sijaitsee kuljettajan puolelta kojelaudan alla. Mikäli et löydä liitintä, sen sijainti pitäisi olla kerrottu huoltokirjassa.

Sähköjärjestelmään liitettävä laite: Laite voidaan liittää suoraan akun napoihin, tai muualle sähköjärjestelmään, ja kiinnittää pohjassa olevalla tarralla. Tämä laite sopii hyvin myös muun kuin ajoneuvokaluston seurantaan!

Ota yhteyttä

040 5629 234

Sähköposti siseuranta@smartintegration.fi